Vissza a hírekhez
Márton napi jótékonysági bál az óvodáért
hozzáadva: 2012-09-20 22:34:55
2012. november 17-én 19.00 órától a zalaszentlászlói Faluházban az óvoda dolgozói és a szülői munkaközösség jótékonysági bált szervez az óvoda javára.
          

Az estét egy érdekes és szórakoztató műsorral indítjuk, majd 20.00 óra körül kezdődhet a jó hangulatú táncos mulatság. 23.00 órakor kicsi szünetet tartunk, mialatt kisorsoljuk a támoga-tók és a vendégek felajánlásait hagyományos tombolasorsolás formájában. A folytatásban ismét a táncé lesz a főszerep. Azt est folyamán sztárvendéggel is kedveskedünk vendégeink-nek, aki ugyancsak jól megfogja táncoltatni a résztvevőket.

Részletes programleírás honlapunkon lesz megtalálható. 

Aki nem tud eljönni, annak lehetősége van a belépővel megegyező összegű támogatói jegy vásárlásával hozzájárulni a bál sikeréhez, melynek összege 1500 Ft.Továbbá szeretnénk kérni mindazokat, akik lehetőségeikhez mérten hozzá tudnak járulni az óvoda bevételéhez, akár belépő jegy vagy támogatói jegy vásárlásával, illetve tombolára történő felajánlásaikkal, keressenek meg bennünket, hogy a bál bevételét a 2012. évben újra indított óvoda fejlesztésére, a gyerekek képzésére, szórakoztatására tudjuk fordítani.

Ezúton szeretnénk előre köszönetet mondani a segítségért, támogatásért a bál valamennyi vendégének, minden kedves jegy vásárlónak, az óvoda dolgozóinak, a szülői munkaközösség tagjainak, a szülőknek, akik részt vesznek az előkészületekben, illetve ötletekkel, munkájukkal segítik, hogy igazi csapatként együtt dolgozhassunk. 

Érdeklődni hétköznap 7.00-17.00 óráig személyesen a zalaszentlászlói Kerekerdő Óvodában a Kossuth L. u. 75 sz. alatt, illetve a 06-30/5368718-as telefonszámon lehet.

Mindenkit szeretettel várunk!

2012. szeptember 20.

 


Tisztelettel:

Andrásiné Targuba Krisztina
  Szülői munkaközösség vezetője