Vissza a hírekhez
2013/2014 nevelési év -beszoktatás,új gyermekek fogadása
hozzáadva: 2013-10-31 20:39:39
2013 augusztus 5. új nevelési év kezdődött a Kerekerdőben!

17 kisgyermekkel indítottuk az évet.Néhány kislánnyal gyarapodott a csoport közössége aminek külön nagyon örülünk.Tavaly aránytalanul sok volt a csoportban a fiúk létszáma. A beszoktatás időszaka zökkenőmentesen telt,a nyár folyamán többször meglátogattak minket az új gyerekek így a tényleges szoktatási időszakban már nem idegenként üdvözölhetük az új kisgyermekeket.
Megtanulták a jelüket,öltözőszekrényük helyét. Megtanultak kiigazodni a helységek között,a játékok használatát ,megismerték a felnőtteket,gyerekeket. Megtanultak segítséget kérni,önállóan elvégezni dolgokat.
Megtapasztalták a napi és hetirend menetét,foglalkozások rendjét.


      
    A beszoktatási időszakunk egy másik újdonsággal is járt óvodánk életében. A dajka néni személyében új munkatársat üdvözölhettünk. Sztachó Róbertné Judit dajka szakképzettséggel rendelkező munkatársunkat a gyerekek is szeretettel fogadták,hamar egy csapattá vált kollégáival is.Tiszta és rendezett környezetünket neki köszönhetjük.Új ötletei jelentősen javítottak mindennapi életünkön,praktikusabb és élhetőbb mindennapokat teremtett számunkra.

 

A nyár folyamán óvodánk belső tere is jelentősen megújult.A nyílászárók új festett rétegeket kaptak,a belső tér a javítások után zöld színűre változott valamint Füzesi Zsuzsa és Dargay Attila híres magyar grafikusok rajzai kerültek a falakra.
Köszönet ezért a Zalai Hazatérők Egyesületének és az összes munkában résztvevő önkéntesnek aki segített ebben.